Правила и условия за ползване

 • ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС
  Доставчик “Мистър Ви” ЕООД – ЕИК: 205996194
  Телефон за връзка: 0878606089
  Email: ligavnicheto@gmail.com
 • УСЛОВИЯ И ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА:
  За доставка на своите продукти от електронния магазин фирма “Мистър Ви” ЕООД използва услугите на куриерските фирми Еконт и Спиди. Всяка поръчка се обработва и изпълнява в срок от 2-3 работни дни. Ако поръчката е направена в събота, неделя или по време на празници, тя се обработва в първия работен ден след тях. Ако поръчката е направена след 15 часа, се обработва на следващия работен ден ден.
  Цената за доставка е фиксирана и е следната:
  цена за доставка до офис на Еконт или Спиди – 6.00лв.
  цена за доставка до врата/адрес на клиента – 10.00лв.
 • При поръчка на стойност на избраните продукти над 100 лева – доставката е безплатна (за територията на България и до офис на Еконт или Спиди).
  След като изберете и поръчате стока от сайта ни в потребителската кошница, накрая на поръчката ще бъде изписана сумата за доставка в зависимост от опцията, която сте избрали (до офис на куриер или личен адрес). Цената за доставка ще бъде добавена към цената на стоката в крайната сума за плащане при получаване от куриера. Цената на посочените стоки са за единично количество в български лева с включено ДДС.
  При възникнали въпроси може да пишете на нашия email адрес: ligavnicheto@gmail.com или да се обадите на телефон 0878606089. ПРЕДЛАГАМЕ ПРЕГЛЕД ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ В ОФИСА НА КУРИЕРА НА ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ.
 • НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
  Заплащането на продуктите, които сте поръчали през нашия електронен магазин, става чрез наложен платеж при доставка от куриера.
  Моля пазете разписката/бележката, която ще бъде издадена в офиса на куриера при заплащане на наложения платеж. Тя замества касовата бележка по наредба Н18 за пощенските парични преводи (ППП).
 • ВРЪЩАНЕ И СМЯНА:
  “Мистър Ви ЕООД” ви дава възможност, ако не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт, да го върнете или подмените в рамките на 14 календарни дни, считано от датата на получаване, указана на товарителницата. Задължително условие е стоката да бъде в изряден търговски вид, включително да не е преминала никаква обработка като пране, гладене, рязане, както и други действия нарушаващи цялостта й, опаковката трябва да бъде запазена, етикетите също трябва да бъдат запазени и на място. Транспортните разходи по връщане и замяна са за сметка на клиента/купувача. Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите, не отговаря на тези условия, ние ще Ви го/ги върнем, като разходите за това ще са за Ваша сметка, а сумата, с която сте го/ги закупили, става невъзвръщаема. Клиентът е длъжен да ни уведоми по телефон или email. Изпращането става до офис на Спиди: За Мистър Ви Еоод, гр. София, кв.Симеоново, бул.Симеоновско шосе 205.
 • ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ:
  “Мистър Ви” ЕООД се задължава да не разкрива, отдава или продава Вашата лична информация на трети страни с маркетингова цел по смисъла на Закон за защита на личните данни. Данните Ви се ползват само във връзка с направената от Вас поръчка. Необходимите данни за осъществяване на контакт и доставка са:
  – Трите имена
  – Адрес за доставка
  – Телефон
  – Валиден email адрес.
 • ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
  6.1 Лични данни. Събиране, обработване и съхраняване. Цели на използване.
  Фирмата доставчик има право да събира, използва, съхранява информация относно своите Клиенти, която е получена вследствие на регистрацията.
  С изразяване на съгласие с настоящите Общи условия, Клиентът изрично се съгласява личните му данни да бъдат обработвани по предвидения в настоящите Общи условия и договора, сключен между страните, ред.
  Задълженията на фирмата във връзка с дължимата грижа за защита на личните данни отпада в случай, че Клиентът или лица под негов контрол са извършили Недобросъвестни действия по смисъла на настоящите Общи условия или са предоставили неверни лични данни.
  С приемане на настоящите Общи условия, клиентът се съгласява с обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, вкл. по смисъла на чл. 34а, т.3 от Закона за защита на личните данни за това, че личните му данни могат да бъдат разкрити на трети лица при спазване на действащото законодателство или използвани от тяхно име за целите на директния маркетинг.
  В тези случаи клиентът има право да съобщи срещу подобно обработване на личните му данни, като изпрати писмено съобщение до фирмата на доставчика на посочените от него адрес или електронен имейл за контакти.
  6.2. Разкриване на информацията
  Фирмата доставчик се задължава да не разкрива лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:
  • е получил изричното писмено съгласие на клиента;
  • информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация;
  • Доставчикът е длъжен да предостави информацията по силата на закона.