Идеи подарък за бебе - 2020

Идеи подарък за бебе - 2020

Какво да подарим на новородено? Един въпрос, на който до преди година и ние нямахме отговор. Но пък потърсихме отговори и събрахме за вас някои предложения, с които да блеснете сред подаръците.

Ето и нашите топ предложения, които може да намерите и в нашия онлайн магазин за бебета:

Лигавници

Лигавникът е един от най-важните елементи от облеклото на бебето или новороденото. Той предпазва дрешката и се сменя лесно и често, в повечето случаи вместо да се преоблича цялото бебе. Ние предлагаме уникални и стилни лигавници, произведени специално и от качествени материали. Различни вариации за момче и момиче. Изберете. Уникална подаръчна кутия с всяка поръчка.

Лигавници в различни форми, разцветки и комбинации, подходящи за бебе, както за момче, така и за момиче може да видите в категория Лигавничета на магазина.

Чаршафи за бебешко легло или кошара

Чаршафи за бебе и новородено. Цветни или изчистени – уникални комплекти със и без олекотени завивки. Долен и горен чаршаф, калъфка в различни комбинации. Много варианти, както за момче, така и за момиче. Различни комбинации за бебешко легло или кошара. Уникална подаръчна кутия с всяка поръчка.

Комплект за изписване на бебе

Комплекти за изписване на бебе и новородено. Цветни или изчистени. Различни комбинации. Подходящи и за стилен подарък, както за момче, така и за момиче. Уникална подаръчна кутия с всяка поръчка.

Чесалки за зъби

Чесалки за зъби, произведени от екологични продукти – дърво и качествен 100% памук. Вижте различните ни варианти, подходящи за бебета и новородени. Имаме цветови закачливи и игриви комбинации, които са подходящи за момче или момиче.

Уникални подаръчни кутии с всяка поръчка

Всеки от продуктите в нашия магазин, който поръчате, ще пристигне опакован и готов за подарък в уникална подаръчна кутия.

Изберете сега своя вариант и поръчайте през сайта или по телефона.

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *